Audiovizuálna a multimediálna tvorba

KRÁTKE INFO

Audiovizuálna a multimediálna tvorba

Audiovizuálna a multimediálna tvorba je novým odborom, ktorý na našej ZUŠ otvárame od školského roka 2024/2025. Deti sa zoznámia s rôznou audiovizuálnou technikou, naučia sa vytvárať krátky dokumentárny a hraný film, priučia sa základom žurnalistickej práce.

Zo života AVO odboru

PREČÍTAJ SI AJ:

Podrobnejšie o audiovizuálnej a multimediálnej tvorbe

Audiovizuálna a multimediálna tvorba je novým odborom, ktorý na našej ZUŠ otvárame od školského roka 2024/2025.

V odbore audiovizuálnej a multimediálnej tvorby sa deti zoznámia s prácou s kamerou, fotoaparátom, zvukom a strihom a s autorizovaným softvérom v postprodukcii. Naučia sa vytvárať krátky dokumentárny a hraný film a tiež základom žurnalistickej práce.

Nový odbor budú na našej ZUŠ vyučovať traja pedagógovia. Nech sa páči, klikni sem a môžeš si o nich môžeš prečítať viac: Pedagógovia AVO.

Tešíme sa, že sa chceš pridať do našej veľkej umeleckej rodiny 🙂 Vezmeme medzi seba každého, kto má chuť pracovať na rozvíjaní svojho talentu.

 

Ako sa mám prihlásiť?

Jednoducho – príď na naše májové prijímacie skúšky, vyplň prihlášku priamo počas skúšok alebo vyplň vopred túto e-prihlášku v systéme iZUŠ. Výsledky prijímacích skúšok budeme rozposielať opäť cez iZUŠ, zverejníme ich aj na našom webe.

 

Čo musím robiť na prijímacích skúškach, aby ste ma prijali?

Nič zložité, všetko o kritériách prijímacích skúšok do odboru AVO nájdeš tu: Prijímacie skúšky do AVO.

OSTAŇ S NAMI 🙂

Odber noviniek

Chceš vedieť ako prvý/á, čo je nové? Prihlás sa na odber noviniek a my ti mailom dáme vedieť novinky o našich koncertoch, výstavách, zájazdoch a iných srandičkách: